Психолого-педагогічний супровід дітей з функціональними мовленнєвими труднощами в умовах інклюзивного навчання - Романович, Анна Романівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Застосувавши виокремлені методи дослідження, нами у двох розділах розкрито актуальну, з позиції вивчення вітчизняної та зарубіжної літератури, обрану наукову проблему; аналізу діагностики стану дослідження сприяли анкетування та спостереження за організацією інклюзивного освітнього процесу; доведено, що виокремлені нами особливості психолого педагогічного супроводу дітей з функціональними мовленнєвими труднощами – вкрай важливі і практико-необхідні; дослідницькою роботою запропоновано методичні рекомендації щодо психолого-педагогічного супроводу дітей з функціональними мовленнєвими труднощами в умовах інклюзивного навчання.
Keywords: діти з особливими освітніми потребами; дитина з порушеннями мовлення; функціонально мовленнєві труднощі; порушення мовлення; психолого-педагогічний супровід