Аналіз формування творчого потенціалу майбутніх лікарів (комплексний підхід) - Слухенська, Руслана; Ivanushko, Yana; Мурадханян, Ірина (Електронний науковий фаховий журнал «Імідж сучасного педагога», 2019)
Проаналізовано педагогічні шляхи формування творчого потенціалу майбутніх лікарів, охарактеризовано деталі експерименту щодо діагностування рівня сформованості майбутніх лікарів. Доведено, що творчий потенціал майбутнього лікаря є інтегратив- ною якістю, яка відбивається за мірою можливостей актуалізації сутнісних творчих сил особистості в реальній перетворювальної практиці. Дослідження спрямовано на аналіз формування творчого потенціалу у майбутніх лікарів, на висвітлення результатів прове- дення формувального етапу педагогічного експерименту з формування творчого потенціалу майбутніх лікарів у процесі навчання в медичному закладі вищої освіти.
Keywords: сформованість; творчий потенціал; студенти-медики