Передумови становлення Лесі Українки як поетеси, письменниці, та громадсько-культурного діяча - Бигар, Ганна; Федорук, Софія (My University, 2021)
Стаття розкриває особливості становлення та громадянської позиції Лесі Українки
Keywords: Леся Укранка, становлення, громадська діяльність