Унікальні колекції Природничого музею Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича - Годзінська, Ірина (Екологічний вісник, 2021)
7 жовтня 1876 р. при філософському факультеті Чернівецького університету було відкрито 5 природознавчих інститутів, в тому числі Зоологічний та Мінералогічний, з яких і розпочалося формування сучасних музейних колекцій Чернівецького національного університету.
Keywords: музей; геолого-географічний відділ; зоологічний відділ