Реновація застарілих засобів для створення концептуальних закладів сфери гостинності (на основі зарубіжного досвіду). - Калінін, Матвій Сергійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Питання реновації застарілих засобів є досить актуальним на сьогодні, особливо для міста Чернівці, де їх зосереджена велика кількість. В даній роботі проаналізовано історію та розвиток сфери гостинності, а також причини появи тематичних закладів, елементи та рівень їхнього впливу на споживача. Було здійснено аналіз зарубіжного досвіду щодо застосування застарілих засобів та запропоновано альтернативні варіанти для міста Чернівці. Було розроблено авторський проект концептуальної кав'ярні із застосуванням застарілих засобів.
Keywords: сфера гостинності, концептуальні заклади, ескапізм, тематизація, застарілі засоби.