ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАВЧАННЯ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ В УМОВАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ - Добровольський, Олександр Юрійович (Добровольський, О.(2025). ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАВЧАННЯ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ В УМОВАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ. Бакалаврська робота, Географічний факультет. Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2025)
У науковому дослідженні з’ясовано теоретико-методичні засади оцінювання результатів навчання учнів у контексті викладання географії в умовах реалізації Концепції Нової української школи (НУШ); охарактеризовано підходи до сучасного оцінювання з врахуванням компетентнісного підходу; визначено роль оцінювання у забезпеченні зворотнього зв’язку; експериментально перевірено ефективність впровадження оцінювання за групами результатів; виділено переваги та недоліки оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти.
The use of online platforms in teaching geography in general secondary education institutions in the context of distance learning
Keywords: Нова українська школа, компетентнісний підхід, групи результатів, критерії оцінювання, зворотній зв’язок, здобувачі освіти, заклад загальної середньої освіти, вчитель географії