МЕНЕДЖМЕНТ SPA-ПІДПРИЄМСТВА - Стратійчук, Діана Володимирівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
В роботі досліджено сутність та основні елементи системи менеджменту на підприємстві. Визначено особливості системи менеджменту та логістичні стратегії SPA-підприємства. Розкрито історичні аспекти, моделі, види і класифікація SPA-послуг. Здійснено організаційно-економічну характеристику діяльності готельно-ресторанного комплексу «Карпати» (с. Мигове). Проаналізовано тенденції функціонування SPA – центру готельно-ресторанного комплексу «Карпати» (с. Мигове) та виокремлено значення SPA-послуг для готельно-ресторанного комплексу «Карпати» (с. Мигове). Розроблено рекомендації щодо удосконалення системи менеджменту SPA-підприємства.
MANAGEMENT OF SPA-ENTERPRISES
Keywords: управління, моделі SPA-туризму, управління персоналом, класифікація SPA-підприємств; інновації, управління системою якості.