Професійна англійська мова для студентів-юристів - Матійчак, Альона; Мурадханян, Ірина; Петренко, Оксана (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчальний посібник містить сучасні автентичні матеріали юридичного профілю. Структура посібника забезпечує формування у студентів широкого тематичного словника, активне засвоєння функціональної лексики, розвиток навичок перекладу, тобто всіх тих вмінь і навичок володіння професійною англійською мовою, які необхідні сучасному фахівцю з правознавства.
Professional English for Law Students
Professional English for Law Students