Хімічний та мікробіологічний аналіз харчової продукції: навчальний посібник - Kobasa, Igor; Чебан, Лариса Миколаївна; Воробець, Марія Михайлівна; Юкало, Володимир Глібович; Кухтин, Микола Дмитрович (My University, 2014)
Навчальний посібник висвітлює теоретичні основи щодо безпеки та мікробіології харчових продуктів. Розглянуті загальні рекомендації для проведення аналізу і розробки нових методик визначення вмісту елементів у сировині та продуктах харчування. Для студентів хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.051701 „Харчові технології та інженерія” (професійне спрямування „Експертиза харчових продуктів”)
Keywords: безпека харчових продуктів; мікробіологія харчових продуктів; хімічний аналіз харчових продуктів