ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА УПРАВЛІННЯ НЕЮ - Бабух, Ілона (ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2016)
У статті розглядаються сутність та характеристики комерційної діяльності як специфічної сфери економіки, тобто окреслюється теоретичний підхід до аналізу комерційної діяльності. Остання розглядається як система, як цілісне явище у взаємозв’язку всіх її елементів. Аналізуються функції комерційної діяльності та їх трансформація під впливом глобалізації ринку і принципів та інструментів сучасного маркетингу. Виявляються специфічні особливості управління комерційною діяльністю залежно від різних підходів до її організації. Визначаються базові принципи вдосконалення управління комерційною діяльністю в сучасних умовах.
THEORETICAL APPROACHES TO THE ANALYSIS OF COMMERCIAL ACTIVITY AND ITS MANAGEMENT
Keywords: комерційна діяльність; управління комерційною діяльністю; функції комерційної діяльності; ефективність управління; системний розгляд комерційної діяльності; торгівля