Інтеграційні процеси на уроках інформатики в початковій школі - Білоус, Олена Василівна; Величко, Ольга (Видавництво «МІЛЕНІУМ», 2021)
У статті розкрито сутність понять інтеграція та інтегровані уроків, їх значення в сучасному освітньому процесі. На основі конкретних прикладів показано як можна інтегрувати урок інформатики з іншими предметами в початковій школі. Розкрито важливість високого професіоналізму та ерудиції вчителя для проведення інтегрованого уроку.
Keywords: інтеграція; інтеграційні процеси; інтеграція уроку інформатики; міжпредметні зв’язки; інформатика