Територіальне планування соціальної інфраструктури Великокучурівської територіальної громади - Радул, Ілля Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У роботі досліджено суспільно-географічні аспекти функціонування соціальної інфраструктури Великокучурівської громади з фокусом на об'єкти побутового обслуговування, медичного обслуговування та сфери послуг. Виявлено проблеми та перспективи їх розвитку. Розроблено рекомендації щодо покращення територіального планування соціальної інфраструктури Великокучурівської громади.
Territorial planning of the social infrastructure in the Velykokuchuriv territorial community
Keywords: соціальна інфраструктура; територіальне планування; Великокучурівська громада; Стратегія розвитку громад