ПРАКТИКУМ З ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ - Слюсар, Олег Федорович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Мета запропонованої розробки – забезпечення розвитку та використання студентами повсякденного аспекту мовлення у їх професійній діяльності. Спеціальна лексика, вправи на розвиток навичок українсько-польського перекладу сприятимуть становленню та поглибленню знань студентів, що навчаються в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.
Keywords: польська мова; українсько-польський переклад