Потенціал лісових масивів Кучурівського лісництва для надання рекреаційних екосистемних послуг - Савчук, Іван Ілліч (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу комплексу екосистемних характеристик лісових масивів Кучкрівського лісництва. З'ясовано природний склад деревних масивів, оцінено стійкість лісових екосистем до рекреаційних навантажень, розроблено комлексну програму для оптимізації продукування рекреаційних екосистемних послуг на території лісництва.
Keywords: екопослуги; рекреація; рекреаційне навантаження