ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В КРАЄЗНАВЧІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ - Огірок, Христина Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У науковому дослідженні з’ясовано теоретико-методологічні засади дослідження; визначено роль інформаційно-комунікаційних технологій, зокрема відеоблогу та онлайн-екскурсій, у краєзнавчій діяльності в умовах дистанційного навчання; проаналізовано особливості використання вчительського сайту в краєзнавчій діяльності закладу освіти; висвітлено проблеми та можливості застосування інформаційно-комунікаційних технологій у краєзнавчій діяльності закладів освіти.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології, відеоблог, онлайн-екскурсії, дистанційне навчання, вчительський сайт, учитель географії, здобувачі освіти, заклад загальної середньої освіти.