Аналітичні процедури в аудиті основних засобів: світовий досвід використання - Yakymova, Larysa (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Метою дослідження є аналіз світового досвіду використання аналітичних процедур в аудиті основних засобів із подальшим урахуванням напрацювань закордонних науковців і практиків у вітчизняній аудиторській науці та практиці.
Keywords: Аналітичні процедури, міжнародні стандарти, аудит