Взаємозв’язок конституційних обов’язків та конституційної відповідальності - Білоскурська, Олена Валеріївна (My University, 2010)
У статті встановлюється взаємозв’язок між конституційними обов’язками людини та громадянина і конституційною відповідальністю, що є актуальним в сучасний період колізійності конституційних норм. Визначаються підстави та санкції конституційної відповідальності, умови забезпечення виконання конституційних обов’язків.
Keywords: конституційні обов'язки; конституційна відповідальність; позитивна конституційна відповідальність; підстави конституційної відповідальності; виконання обов'язків