ПАРАДИГМА КОН’ЮКТИВНОГО ЗАСТОСУВАННЯ ПРИЛАДІВ НА БАЗІ ПЛАТФОРМИ ANDROID В УМОВАХ ВІЙНИ В УКРАЇНІ - Руснак, Микола; КАСІЯНЧУК, Михайло; САВЧУК, А; СЕМОТЮК, В; ЮСИБЧУК, С (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (Україна), 2023)
В експерименті визначали доцільність застосування способу ендоскопії та перкусіоскопії на фоні дії травматичного фактору на біологічну тканину при оперативному втручанні з використанням приладу мобільного зв’язку на платформі Android.
«ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИКИ ТА КОМП’ЮТЕРНОЇ ТЕХНІКИ» (ПІКТ – 2023).;Праці XII-ї Міжнародної науково-практичної конференції. ЧЕРНІВЦІ, 10 – 12 ЛИСТОПАДА, 2023.
Keywords: методика лікування, прилад, ендоскопія