Здоров’язбережувальні технології в освітньому процесі початкової школи - Сливчук, Тетяна; Бигар, Ганна (Рівне: РДГУ, 2024)
В статті акцентовано увагу на здоров'язбережувальних технологіях, що застосовуються в сучасній початковій школі.
Keywords: ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ, початкова школа