Біологія продуцентів БАР - Чебан, Лариса (My University, 2021)
У навчально-методичному посібнику подано короткі відомості про основні методи дослідження речовин спеціалізованого обміну, розроблено банк тестових завдань для перевірки знань студентів. Для студентів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія».
Keywords: БАР; продуценти; речовини спеціалізованого обміну