Фінансова політика держави в умовах економічних перетворень. - Ковалевич, Дарія (Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021)
Сучасні трансформаційні зміни економічних процесів потребують посилення впливу фінансової політики держави на результати функціонування галузей національної економіки. Фінансова політика поєднує конкретні цілі та засоби, за допомогою яких вирішуються завдання, зумовлені потребами розвитку країни. Важливим вектором фінансової політики в країні є забезпечення стабільності та економічного росту через призму фінансового впливу на попит, пропозицію, споживання, заощадження та інвестиції.
Keywords: фінансова політика держави; державне фінансове регулювання