Основи репрографії - (:unkn) unknown (My University, 2022)
У конспекті лекцій розглянуто основні методи репродукційного відтворення зображень, технологічні процеси, матеріали та обладнання для виготовлення копій, а також застосування кожного з наявних технологічних методів репрографії та перспективами їх розвитку. Для студентів спеціальності видавничо-поліграфічна справа, аспірантів та наукових працівників у цих галузях.