Городецький В.В., Колісник Р.С., Сікора В.С. Курс лінійної алгебри в теоремах і задачах. Частина друга: Навчальний посібник.— Чернівці: Технодрук, 2023.– 252 с. - Городецький, Василь Васильович; Сікора, Віра Степанівна; Колісник, Руслана Степанівна (Чернівці: Технодрук, 2023)
У посібнику вивчаються многочлени від однієї змінної. Весь теоретичний матеріал ілюструється значною кількістю розв’язаних задач різного рівня складності. Велику увагу приділено самостійній роботі студентів. Для студентів спеціальностей «Математика», «Середня освіта (Математика)» та «Середня освіта (Інформатика)» закладів вищої освіти.
Keywords: лінійна алгебра; многочлени від однієї змінної