Особливості програми оздоровчо-рекреаційної рухової активності дітей 4-5 років в умовах футбольного клубу - Гуцул, Костянтин Вікторович (My University, 2023)
У роботі проаналізовано теоретичні засади оздоровчо-рекреаційної рухової активності дітей дошкільного віку в умовах футбольного клубу. Розроблено програму оздоровчо-рекреаційних заходів для дошкільнят в рамках дитячого футбольного клубу. Виявлено її ефективність, яка вказує що впровадження запропонованої програми позитивно вплинуло на фізичний та емоційний стан відвідувачів футбольного клубу. Максимальний ефект на емоційну сферу дітей спостерігався після закінчення занять згідно програми
Keywords: дошкільний вік, оздоровчо-рекреаційна рухова активність, футбол.