Deutsch für Mathe Studenten - Shenko, Myroslava (Чернівці, 2021, 2021)
Видання укладене відповідно до обсягу мовного матеріалу та програмних вимог дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням (німецька)» для студентів І-го та ІІ-го курсів. Навчальний посібник складається із автентичних фахових текстів німецькою мовою, які супроводжуються авторськими лексико-граматичними вправами. Система вправ забезпечує адекватне розуміння фахового матеріалу, його інтерпретацію та формування комунікативної компетенції. Для студентів факультету математики та інформатики.
Навчальний посібник для студентів факультету математики та інформатики
Keywords: Mathematik; die Variable; die Gleichung; die Grundlage