Допуск до професії нотаріуса: навчально-методичний посібник. - Kovbas, Ihor; Krainii, Pavlo (My University, 2023)
Навчально-методичний посібник містить передмову до навчального видання, змістовно-діяльнісну структуру модулів до навчальної дисципліни «Допуск до професії нотаріуса», теми і плани практичних занять, опорні конспекти до практичних занять, перелік контрольних питань до модулів, залікових питань, тестових завдань, списку літератури до курсу та критерії оцінювання знань студентів.
Keywords: нотаріат в Україні; державний нотаріус; приватний нотаріус; Вища кваліфікаційна комісія нотаріату