Актуальні питання участі арбітражного керуючого (ліквідатора) у справі про банкрутство - Butyrska, Iryna (My University, 2014)
Досліджено порядок призначення арбітражного керуючого ліквідатором у справі про банкрутство та усунення його від виконання обов ’язків ліквідатора. Проаналізовано судову практику, на основі чого встановлено прогалини та колізії у правовому регулюванні участі ліквідатора у справі про банкрутство. Обґрунтовано необхідність детального законодавчого врегулювання процедури звільнення арбітражного керуючого від виконання обов ’язків ліквідатора за його власною заявою.
Keywords: банкрутство; неспроможність; конкурсний процес; арбітражний керуючий; ліквідатор; ліквідаційна процедура