Нові підходи до надання адміністративних послуг на рівні об’єднаних територіальних громад - Karmaliuk, Sergii (Київ : НАДУ, 2019)
Комплексний аналіз системи інформаційної взаємодії влади та громади, її основних елементів та взаємозв’язків дозволяє зробити висновок, що інформаційні ресурси ОТГ, в цілому, і системи інформаційної взаємодії, зокрема, сьогодні формуються не системно. Також, варто зауважити, що для доведення до жителів ОТГ необхідної інформації не завжди залучаються оптимальні механізми інформаційної взаємодії. Терміново необхідно розпочати організацію надання послуг соціального характеру, зокрема щодо субсидій, пенсійні послуги.
Keywords: об’єднані територіальні громади; адміністративні послуги; центри надання адміністративних та соціальних послуг