ЛІТЕРАТУРА БУКОВИНИ (ІІ половина ХІХ століття) - Попович, Олександр Орестович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчально-методичне видання розроблене згідно з вимогами кредитно-трансферної системи організації навчального процесу, містить короткий виклад предмета і завдань курсу, структуру змістових модулів, зміст завдань та літературу для самостійної роботи, критерії оцінювання навчальних здобутків студентів, контрольні питання для самоперевірки та рекомендовану літературу до курсу, плани практичних занять та засоби діагностики знань студентів (тести). Рекомендовано для здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 014 Середня освіта (українська мова та література) освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: література Буковини; Юрій Федькович; Сидір Воробкевич; Григорій Воробкевич; Євгенія Ярошинська; Омелян Попович; "Руська хата"