Кар'єра та технології працевлаштування - Liubov, Vodianka (Видавництво Кондратьєва А.В., 2022)
У навчальному посібнику відображені результати реалізації моделі професійної перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців та членів їх сімей в рамках проекту «Норвегія-Україна. Професійна перепідготовка. Інтеграція в державну систему» в Чернівецькому національному університет імені Юрія Федьковича. Посібник містить науково-методичні та практичні матеріали управління підприємницькою діяльністю та організації власного бізнесу. Для слухачів курсів перепідготовки та учасників соціальної адаптації військовослужбовців, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб.
Підприємництво та організація власного бізнесу