ФІНАНСОВІ ІНВЕСТИЦІЇ - Ковальчук, Наталя Олександрівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні вказівки побудовані з урахуванням вимог кредитно-трансфертної системи організації освітнього процесу та містять перелік питань, практичні завдання, глосарій, тестові завдання для самоперевірки, питання для самостійної роботи, список використаних джерел. Для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти.
Keywords: фінансові інвестиції; державне регулювання інвестиційної діяльності; фінансові інструменти; інвестиційні ресурси; фондовий ринок; грошовий ринок; фінансові ризики; акція; облігація; похідні цінні папери