Аналіз результатів виступів української збірної з баскетболу протягом 2010-2021 років - Чермак, Артур Олександрович (My University, 2024)
У роботі проаналізовано спеціальну наукову літературу з питань розвитку і становлення баскетболу як професійного виду спорту у незалежній України. Визначено історичні події, досягнення баскетболу України та перспективи його розвитку як професійного виду спорту. Здійснено аналіз змагальної діяльності збірної команди з баскетболу України на міжнародній арені.
Keywords: збірна баскетболу, виступи, результати, тенденції, аналіз.