ОПТИЧНА ДІАГНОСТИКА ВИПАДКОВИХ ОБ’ЄКТІВ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
У посібнику розглянуто статистичний опис випадкових полів та об’єктів; розсіювання когерентного випромінювання фазово-неоднорідними середовищами, шорсткими поверхнями та дисперсними системами; методи корелометрії оптичних полів; розв’язки прямих та обернених задач статистичної оптики; методи оптичної діагностики випадкових об’єктів. Для студентів спеціальностей метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка, телекомунікації, видавничо-поліграфічна справа, аспірантів та наукових працівників у цих галузях.
Keywords: Шорсткі поверхні, фазові обєкти, дисперсні середовища, випадкові поля, випадкові процеси, дифракція інтерференція, моменти, кореляційна функція, функція когетентності