Івасишен Степан Дмитрович: життєвий і творчий шлях - Мединський І.П., Пасічник Г.C. (Буковинський математичний журнал, 2022)
Коротко описано життєвий шлях та основні здобутки визначного математика, талановитого педагога, доктора фізико-математичних наук, професора С.Д.~Івасишена. Проаналізовано напрямки наукових досліджень Степана Дмитровича та наукові результати, отримані ним з учнями. Високоосвічений і талановитий математик -- учений і педагог~-- Степан Дмитрович постійно й наполегливо працював, реалізуючи себе через працю і шанобливе ставлення до людей.