Використання ігрового методу у навчанні плавання дітей старшого дошкільного віку в умовах відкритого басейну - Максимюк, Андрій Михайлович (My University, 2023)
Розкрито досвід та сучасні підходи до проблеми навчання плавання дітей старшого дошкільного віку. Доведено ефективність навчання плавання дітей старшого дошкільного віку на основі ігрового методу в умовах відкритого басейну.
Keywords: навчання плавання, діти дошкільного віку, вудкритий басейн, ігри на воді