Особливості підтримки політичних партій України у парламентській кампанії 2019 року: приклад Чернівецької області - Molochko, Pavlo (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2020)
У статті проаналізовано особливості підтримки політичних партій у Чернівецькій області в ході парламентської виборчої кампанії 2019 року. На основі емпіричних даних розраховано індекс націоналізації політичних партій в межах Чернівецької області. Автором проведено розрахунки показника ефективної кількості партій для Чернівецької області за відповідними індексами.
Keywords: політичні партії; Чернівецька область; парламентські вибори 2019