Синтаксичні анормативи в курсі «Літературного редагування» - Івасюта, Марина Ігорівна (Чернівці : Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У статті розглянуто аспекти роботи над синтаксичними помилками в курсі "Літературне редагування".
Keywords: синтаксична норма, анорматив, літературне редагування