Комунікація гендерної політики у сфері університетської науки - Цікул, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Тези доповіді на ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи» (Чернівці, 14 червня 2023 року)