ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ НАЦІОНАЛЬНИХ АСОЦІАЦІЙ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Мендришора, Владислав Васильович (My University, 2023)
Дана кваліфікаційна робота спрямована на вивчення та аналіз діяльності національних асоціацій соціальних працівників. Основна увага приділяється описовому розгляду особливостей їхньої роботи в контексті розвитку соціальної сфери. В роботі проводиться детальний аналіз функцій та завдань, які стоять перед національними асоціаціями у сучасному соціальному середовищі. Особливу увагу приділяється ролі цих організацій у захисті прав та інтересів соціальних працівників, створенні та впровадженні стандартів професійної діяльності, регулюванні та сприянні розвитку соціальних програм. Науковий підхід у роботі базується на збиранні та аналізі статистичних даних, вивченні літературних джерел та проведенні інтерв'ю з представниками асоціацій. Результати дослідження дозволяють визначити основні тенденції та внести внесок у розуміння ролі національних асоціацій у підтримці та розвитку соціальної сфери. Ця робота може бути корисною для фахівців у галузі соціальної роботи, науковців, а також для організацій, що цікавляться питаннями розвитку соціальних послуг та стандартів професійної діяльності соціальних працівників.
Keywords: національні асоціації, соціальні працівники, професійна діяльність, регулювання, об'єднання, стандарти, етика.