Облік та аналіз міжнародних туристичних потоків на приклад України. - Тарнавський, Максим Андрійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Ця магістерська робота присвячена дослідженню та аналізу різних методологічних підходів, які можуть бути використані для збору та аналізу інформації про міжнародні туристичні потоки в Україні. Вона також спрямована на визначення найбільш доцільних інструментів для оцінки впливу туризму на соціокультурний, економічний та екологічний аспекти країни.
Keywords: туризм, міжнародний туризм, туристичний ринок, туристичний потік, туристичний баланс.