ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ ГРАМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ЗА ДОПОМОГОЮ ПІСЕННОГО МАТЕРІАЛУ - Batrynchuk, Zoriana; Щеснюк, Леся (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2020)
У статті розглянуто роль пісенного матеріалу в формуванні граматичної іншомовної компетентності учнів початкової школи на уроках англійської мови. Сформульовано особливості вивчення граматичного матеріалу цільовою віковою групою, а також визначено базові принципи навчання іноземної мови. Стаття містить аналіз найпоширеніших методів навчання та виокремлює найбільш продуктивні у роботі з учнями початкової школи.
Keywords: граматична іншомовна компетентність; методи навчання; мовне середовище