Взаємозв’язок конституційних обов’язків людини і громадянина з окремими категоріями конституційного права - Білоскурська, Олена Валеріївна (My University, 2015)
В статті досліджуються питання взаємозв’язку конституційних обов’язків і відповідальності, законних інтересів, правосвідомості та правової культури. Визначено основні аспекти їх взаємодії.
Keywords: конституційні обов’язки; відповідальність; законні інтереси; правосвідомість; правова культура; конституційне право