Методичні вказівки для написання та захисту дипломних (магістерських робіт) робіт студентами спеціальності 231 «Соціальна робота» - Karmaliuk, Sergii; Балахтар, Валентина Візіторівна (Київ, ТОВ "Талком", 2019)
Дипломна (магістерська) робота – це випускова кваліфікаційна робота, самостійна навчально-дослідницька праця й водночас форма підготовки та підсумкової атестації студента. Її захистом завершується курс навчання на другому (магістерському) рівні вищої освіти. Дипломна (магістерська) робота має узагальнюючий характер та є самостійною індивідуальною кваліфікаційною роботою з елементами дослідництва та інновацій, яка виступає підсумком теоретичних знань та практичних навичок нормативної та вибіркової складових освітньо-професійної програм підготовки здобувачів вищої освіти. Виконання дипломної (магістерської) роботи має на меті – сформувати у магістрантів інтерес до наукового дослідження, поглибити й поширити теоретичні знання, опанувати вміння творчо застосовувати теоретичні знання, критично їх оцінювати, самостійно здобувати дослідним шляхом нові знання, збагачувати ними теорію та практику соціальної діяльності.
Keywords: дипломна робота; структура дипломної роботи; етапи виконання роботи; оформлення роботи