Історія однієї книги [В. Мороз «Серед снігів» ] - Шилюк, Олег (My University, 2016)
Книга є цікавим прикладом дотепного методу поширення «самвидаву-тамвидаву» в УРСР, і була насправді видана в одному із західних діаспорних видавництв у 1973 р.