Географія міграцій населення України за умов війни в 2014 – 2021 роках - Джаман, Василь Олексійович; Джаман, Ярослав Васильович (Херсонський державний університет, 2023)
Розглянуті обсяги, напрямки та інтенсивність міграційних потоків населення України в умовах гібридної війни росії проти України.
Keywords: міграції населення; міграційні потоки; міждержавна міграція; міжрегіональна міграція; регіони