Організація інтернет-маркетингу в роздрібній торгівлі - Кифяк, Олександр; Філіпчук, Анна (Хмельницький : ХКТЕІ, 2023)
У публікації розглянуто основні підходи до організації інтернет-маркетигу в роздрібній торгівлі.
Keywords: маркетинг, інтернет, ритейл, торгівля, інтернет-технології