ЗАСТОСУВАННЯ ПРОБЛЕМНОГО ПІДХОДУ ПРИ ВИВЧЕННІ ІРРАЦІОНАЛЬНИХ РІВНЯНЬ У СТАРШІЙ ШКОЛІ - Скоролітня, Аліна Іванівна; Житарюк, Іван Васильович (Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, 2021)
Розглянуто особливості застосування проблемного підходу у контексті введення і розв’язування ірраціональних рівнянь шляхом пошуку розв’язання проблемної ситуації, через формування регулятивних універсальних навчальних дій учнів старшої школи, що уможливить поліпшення розуміння матеріалу, який вивчається.
Keywords: Ірраціональне рівняння; проблемний підхід; старша школа