Страхування відповідальності підприємств – володільців джерел підвищеної екологічної небезпеки - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівецький національний університет. Видавництво "Рута"., 2006)
In the article the features of committing of liability insurance of the enterprise s – holders of sources of increased ecological danger, namely are investigated: the order of making contract of insurance, its contents, methods of redistribution of a peril insured (reinsurance and cooperative insurance).
Keywords: страхування відповідальності; підприємства – володільці джерел підвищеної екологічної небезпеки; джерело підвищеної небезпеки