ДИНАМІКА ЧАСТОТИ СЕРЦЕВИХ СКОРОЧЕНЬ БАСКЕТБОЛІСТОК ВІДНОСНО РІВНЯ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ - Балацька, Лариса; Головачук, Валентина; Головачук, Сергій (Матеріали ІІ науково-практичної конференції з міжнародною участю 21 – 22 жовтня 2021 року. Ужгород, 2021)
В багатьох наукових працях відображені дослідження з визначення фізіологічних характеристик різних видів спортивної діяльності, а також фізіологічних механізмів адаптації організму до спортивних тренувань [1, 2]. У наукових працях доводять порівняння показників (фізичних, фізіологічних, психологічних і ін.) у спортсменів і не спортсменів [3]. Спостерігаються і різняться зміни індивідуальних фізіологічних показників одного і того ж спортсмена на різних етапах спортивної підготовки. Мають вплив умови, в яких виконуються фізичне навантаження.
Keywords: динаміка, ЧСС, баскетболістки, впрацьовування