Міжнародний бізнес (англійською мовою). Методичні рекомендації до проведення інтерактивних практичних занять з курсу - Михайлина, Діана (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації розроблено для організації проведення практичних занять при вивченні обов’язкової навчальної дисципліни «Міжнародний бізнес (англійською мовою)», що передбачена ОПП «Міжнародні економічні відносини» для студентів бакалаврського (другого) рівня. Запропоновано плани інтерактивних практичних занять, включаючи індивідуальні та групові аналітичні та творчі завдання для закріплення теоретичного матеріалу англійською мовою та набуття практичних навичок у галузі міжнародного бізнесу. Для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» галузі знань 29 «Міжнародні відносини».
Keywords: Міжнародний бізнес, методичне забезпечення, інтерактивні методи навчання, метод CLIL, плани практичних занять, завдання до модульних проектів